Premiumkvaliteten

Senna Pods

Senna skida är fröskidor av växten av senna. Herbalists och naturläkare rekommenderar- senna pod-tillskott för att behandla milda fall av förstoppning. Du bör dock vidta försiktighetsåtgärder när du använder något laxermedel för att behandla förstoppning, inklusive sennakapsel. Tala med en läkare innan du konsumerar något laxermedel, såsom sennakapsel, även om de finns tillgängliga receptfritt. Milda laxerande effekter Sennaväxten innehåller ett starkt laxermedel som kallas antrakinoner. Frukten och baljan av sennaplantan har en lägre koncentration av antrakinoner än växtens blad.

Sennas är vanligtvis buskar eller underbuskar av familjen fabacease. Senna är en liten buske cirka 2 fot hög. det är en blek, grön stjälk och små gula blommor. Bladen är parade och därför baljorna avlånga. Prime no 05 är kvalitet på sennablad, vilket är mycket populärt för tillverkare av sennaextrakt.

Sennablad används som laxermedel på grund av närvaron av sennosider. En sötad infusion av sennablad kan vara ett värdefullt laxermedel för ungdomar, och därför kan det flytande extraktet eller motsvarande elixir också användas i stället för förberedelserna av bladen. Dessa förberedelser anses av många utövare vara säkrare i sina handlingar och orsaka mindre grepp.

senna blad
Prime 05

senna blad
Prime 03

Vi erbjuder SENNA LEAVES POWDER, som används som laxermedel, antingen för att lindra förstoppning eller i vissa fall för att hjälpa till med viktminskning. SENNABLÖD har stimulerande och irriterande laxerande egenskaper, samt kylande och antibakteriella egenskaper. Vårt erbjudna SENNA LEAVES POWDER fungerar också som en effektiv vermifuge för att förstöra parasiter och driva ut maskar från tarmkanalen. Bortsett från detta är det också en ingrediens i vissa konventionella receptfria laxermedel. Detta används ofta för att rensa tarmen innan diagnostiska tester som koloskopier.

senna blad
pulver

Senna stam

senna blad
TE SNITT

Senna Leaves T Cut används ofta vid tillverkning av ört-/bantningste. Denna Senna lämnar T cut för att ha en bred efterfrågan på den globala marknaden. Vårt team har expertis i att odla och bearbeta dessa löv enligt de krav som krävs. Vi erbjuder dem till våra kunder till rimliga priser och i hållbara papperspåsförpackningar. Jainika Export Import Pvt Ltd är en av de bästa tillverkarna, leverantörerna och exportörerna av sennablad T Cut & Senna T Cut från Indien. Vi tillhandahåller högkvalitativa Senna T Cut med 100 % ekologiskt jordbruk vilket gör oss till en välkänd exportör och leverantör av Senna Leaves T cut över hela världen.

senna blad
EXTRAHERA

Premiumkvaliteten

Senna Prime 02

Senna är ett FDA-godkänt receptfritt laxermedel. Det används för att behandla förstoppning och även för att rensa tarmen innan diagnostiska tester som koloskopi. Senna används även för irritabel tarmsyndrom (IBS), hemorrojder och viktminskning. Sennafrukt verkar vara mildare än sennablad. Sennaskida är i grunden en torkad nästan mogen frukt av Alexandrian sennaskida (Cassia angustifolia) och Cassia angustifolia (indisk sennaskida), tillhörande familjen Leguminosae. En sennaskida är en torkad frukt från en sennaväxt, som främst skördas i nordvästra Indien. Sennaskidor används som ett avföringsmedel och laxermedel. Sennabaljor, ett örtlaxermedel, används som behandling för olika sjukdomar. Torkade sennaskidor kan bryggas till ett te och användas som ett renande och laxerande medel.

We'd love to hear from you

Contact Us

JAINIKA EXPORT IMPORT PRIVATE LIMITED är en ledande tillverkare, exportör, leverantör och förädlare av Sennablad av högsta kvalitet (Cassia Angustifolia), Senna Pods, Senna T Cut, Senna bladpulver, Senna Pods Powder, Senna Stam och Senna Extract (Calcium Sennoside) från Indien.

Send us a Message

2015-2021 © Copyright Jainika Export Import Private Limited. All Rights Reserved.