DE PREMIE KWALITEIT

Senna-pods

Senna-peulen zijn de zaaddozen van de senna-plant. Herbalisten en natuurartsen raden Senna Pod-supplementen aan om milde gevallen van constipatie te behandelen. U moet echter voorzorgsmaatregelen nemen wanneer u een laxeermiddel gebruikt om constipatie te behandelen, inclusief senna-peulen. Praat met een medische professional voordat u een laxeermiddel, zoals senna-peulen, gebruikt, ook al zijn ze zonder recept verkrijgbaar. Zachte laxerende effecten De senna-plant bevat een sterk laxeermiddel, antrachinonen genaamd. De vrucht en de peul van de sennaplant hebben een lagere concentratie antrachinonen dan de bladeren van de plant.

De senna’s zijn typisch struiken of substruiken van de familie fabacease. Senna is een kleine struik van ongeveer 2 voet hoog. het is een bleke, groene stengel en kleine gele bloemen. De bladeren zijn gepaard en daarom zijn de peulen langwerpig. Prime no 05 is de kwaliteit van sennabladeren, die erg populair is bij de fabrikanten van senna-extract.

Senna Leaves wordt gebruikt als laxeermiddel vanwege de aanwezigheid van sennosiden. Een gezoete infusie van sennabladeren kan een waardevol laxeermiddel zijn voor jongeren, en daarom zou het vloeibare extract of het overeenkomstige elixer ook kunnen worden gebruikt in plaats van de preparaten van de bladeren. Deze voorbereidingen worden door veel beoefenaars beschouwd als zekerder in hun handelen en als minder vervelend.

SENNA BLADEREN
Prime 05

SENNA BLADEREN
Prime 03

We bieden SENNA LEAVES POEDER aan, die worden gebruikt als laxeermiddel, om constipatie te verlichten of in sommige gevallen om te helpen bij het afvallen. SENNA LEAVES hebben stimulerende en irriterende laxerende eigenschappen, evenals verkoelende en antibacteriële eigenschappen. Ons aangeboden SENNA LEAVES POEDER werkt ook als een effectief wormafdrijvend middel om parasieten te vernietigen en wormen uit het darmkanaal te verdrijven. Afgezien hiervan is het ook een ingrediënt in sommige conventionele vrij verkrijgbare laxeermiddelen. Dit werd vaak gebruikt om de darm te zuiveren vóór diagnostische tests zoals colonoscopieën.

SENNA BLADEREN
powder

Senna stem

SENNA BLADEREN
TEA CUT

Senna Leaves T Cut wordt veel gebruikt bij de productie van kruiden- en afslankthee. Deze Senna verlaat T-cut om een brede vraag op de wereldmarkt te hebben. Ons team heeft expertise in het telen en verwerken van deze bladeren volgens de vereiste eisen. We bieden ze aan onze klanten aan tegen redelijke prijzen en in duurzame papieren zakverpakkingen. Jainika Export Import Pvt Ltd is een van de beste fabrikanten, leveranciers en exporteurs van sennabladeren T Cut & Senna T Cut uit India. We bieden Senna T Cut van hoge kwaliteit met 100% biologische landbouw, wat ons een gerenommeerde exporteur en leverancier van Senna Leaves T Cut over de hele wereld maakt.

SENNA BLADEREN
EXTRACT

DE PREMIE KWALITEIT

Senna Prime 02

Senna is een door de FDA goedgekeurd laxeermiddel zonder recept. Het wordt gebruikt om constipatie te behandelen en ook om de darm te zuiveren vóór diagnostische tests zoals colonoscopie. Senna wordt ook gebruikt voor het prikkelbare darm syndroom (PDS), aambeien en gewichtsverlies. Sennafruit lijkt zachter dan sennablad. Senna-peulen zijn in feite gedroogde, bijna rijpe vruchten van Alexandrijnse senna-peulen (Cassia angustifolia) en Cassia angustifolia (Indiase senna-peulen), die behoren tot de familie Leguminosae. Een senna-peul is een gedroogde vrucht van een senna-plant, die voornamelijk wordt geoogst in het noordwesten van India. Senna-peulen worden gebruikt als zuiverend en laxeermiddel. Senna-peulen, een kruidenlaxeermiddel, worden gebruikt als een behandeling voor verschillende ziekten. Gedroogde senna-peulen kunnen tot thee worden gebrouwen en in principe als zuiverend en laxeermiddel worden gebruikt.

We'd love to hear from you

Contact Us

JAINIKA EXPORT IMPORT PRIVATE LIMITED is een toonaangevende fabrikant, exporteur, leverancier en verwerker van Senna-bladeren van topkwaliteit (Cassia Angustifolia), Senna-pods, Senna T Cut, Senna-bladerenpoeder, Senna Pods-poeder, Senna-stam en Senna-extracten (Calcium Sennoside) van Indië.

Send us a Message

2015-2021 © Copyright Jainika Export Import Private Limited. All Rights Reserved.