Prémium minőség

Senna Pods

A szenna hüvely a szenna növény maghüvelye. A gyógynövénytudósok és a természetgyógyászok a Senna pod kiegészítőket ajánlják az enyhe székrekedés kezelésére. Azonban óvintézkedéseket kell tennie, ha bármilyen hashajtót használ a székrekedés kezelésére, beleértve a szenna hüvelyt is. Beszéljen egy egészségügyi szakemberrel, mielőtt bármilyen hashajtót, például szenna hüvelyt fogyasztana, még akkor is, ha vény nélkül kapható. Gyengéd hashajtó hatás A szenna növény erős hashajtót, az antrakinonokat tartalmaz. A szenna növény termése és hüvelye alacsonyabb antrakinon-koncentrációt tartalmaz, mint a növény levelei.

A sennák jellemzően a fabacease család cserjei vagy alcserjei. A Senna egy körülbelül 2 méter magas kis cserje. ez egy halvány, zöld szár és kis sárga virágok. A levelek párosak, ezért a hüvelyek hosszúkásak. A Prime no 05 a szennalevelek minősége, amely nagyon népszerű a szennakivonat gyártói körében.

A Senna Leaves-t szennozidok jelenléte miatt hashajtóként használják. A szennalevél édesített forrázata értékes hashajtó lehet a fiatalok számára, ezért a folyékony kivonat vagy a megfelelő elixír a levelek készítményei helyett is használható. Ezeket az előkészületeket sok gyakorló biztosabbnak tartja a cselekvésben, és kevésbé okoznak szorongást.

szenna levelek
Prime 05

szenna levelek
Prime 03

Kínálunk SENNA LEVELES POR-t, amelyet hashajtóként használnak a székrekedés enyhítésére vagy bizonyos esetekben a fogyás elősegítésére. A SENNA LEVELEK serkentő és irritáló hashajtó, valamint hűsítő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. Az általunk kínált SENNA LEVELEK POR hatékony fertőtlenítőként is működik a paraziták elpusztítására és a férgek kiszorítására a bélrendszerből. Ezen kívül néhány hagyományos, vény nélkül kapható hashajtó összetevője is. Ezt gyakran a bél kiürítésére használják diagnosztikai vizsgálatok, például kolonoszkópia előtt.

szenna levelek
por

Senna szár

szenna levelek
TEA VÁGÁS

Senna Leaves T Cut széles körben használják a gyógynövényes/karcsúsító teagyártásban. Ez a Senna elhagyja a T-vágást, hogy széles keresletet kapjon a globális piacon. Csapatunk szakértelemmel rendelkezik ezeknek a leveleknek az igényeknek megfelelő termesztésében és feldolgozásában. Kedvező áron és tartós papírzacskós csomagolásban kínáljuk ügyfeleinknek. A Jainika Export Import Pvt Ltd. az egyik legjobb minőségű gyártó, szállító és exportőr a szennalevelek T Cut & Senna T Cut Indiából. Kiváló minőségű Senna T Cut terméket kínálunk 100%-ban ökológiai gazdálkodással, ami miatt a Senna Leaves T vágott levelek elismert exportőre és szállítója vagyunk szerte a világon.

szenna levelek
KIVONAT

Prémium minőség

Senna Prime 02

A Senna egy, az FDA által jóváhagyott, vény nélkül kapható hashajtó. A székrekedés kezelésére, valamint a bélrendszer kiürítésére használják diagnosztikai vizsgálatok, például kolonoszkópia előtt. A Sennát az irritábilis bél szindróma (IBS), az aranyér és a fogyás kezelésére is használják. Úgy tűnik, hogy a szennagyümölcs gyengédebb, mint a szennalevél. A szennahüvely alapvetően a Leguminosae családba tartozó alexandriai szenna hüvely (Cassia angustifolia) és Cassia angustifolia (indiai szenna hüvely) szárított, majdnem érett termése. A szenna hüvely egy szenna növény szárított gyümölcse, amelyet főként Északnyugat-Indiában szüretenek be. A Senna hüvelyt tisztító és hashajtóként használják. A Senna hüvelyt, a növényi hashajtót különféle betegségek kezelésére használják. A szárított szennahüvelyből teát lehet főzni, és alapvetően tisztító és hashajtóként használhatjuk.

We'd love to hear from you

Contact Us

A JAINIKA EXPORT IMPORT PRIVATE LIMITED a prémium minőségű Senna levelek (Cassia Angustifolia), Senna hüvelyek, Senna T Cut, Senna levelek por, Senna hüvelypor, Senna szár és Senna kivonatok (kalcium-szennozid) vezető gyártója, exportőre, szállítója és feldolgozója. India.

Send us a Message

2015-2021 © Copyright Jainika Export Import Private Limited. All Rights Reserved.