The premium quality

Senna Pods

Senna bælg er frø bælg af planten af senna. Naturlæger og naturlæger anbefaler Senna Pod-tilskud til behandling af milde tilfælde af forstoppelse. Du bør dog tage dine forholdsregler, når du bruger afføringsmiddel til behandling af forstoppelse, herunder sennabælg. Tal – med en læge, før du indtager afføringsmiddel, såsom sennabælg, selvom de er tilgængelige i håndkøb. Blide afføringseffekter Sennaplanten indeholder et stærkt afføringsmiddel kaldet antraquinoner. Frugten og bælgen af sennaplanten har en lavere koncentration af anthraquinoner end plantens blade.

Sennaerne er typisk buske eller underbuske af familien fabacease. Senna er en lille busk omkring 2 fod høj. det er en bleg, grøn stilk og små gule blomster. Bladene er parrede og derfor bælgene aflange. Prime no 05 er kvaliteten af sennablade, som er meget populær for producenterne af sennaekstrakt.

Sennablade bruges som afføringsmiddel på grund af tilstedeværelsen af sennosider. En sødet infusion af sennablade kan være et værdifuldt afføringsmiddel for unge, og derfor kan det flydende ekstrakt eller den tilsvarende eliksir også bruges i stedet for tilberedningen af bladene. Disse præparater anses af mange behandlere for at være mere sikre i deres handlinger og forårsage mindre greb.

SENNA FORLADER
Prime 05

SENNA FORLADER
Prime 03

Vi tilbyder SENNA LEAVES POWDER, som bruges som afføringsmiddel, enten for at lindre forstoppelse eller i nogle tilfælde for at hjælpe med vægttab. SENNA-BLADE har stimulerende og irriterende afføringsegenskaber samt kølende og antibakterielle egenskaber. Vores tilbudte SENNA LEAVES POWDER fungerer også som en effektiv vermifuge til at ødelægge parasitter og uddrive orme fra tarmkanalen. Ud over dette er det også en ingrediens i nogle konventionelle håndkøbslaksantia. Dette bruges ofte til at rense tarmen før diagnostiske tests såsom koloskopier.

SENNA FORLADER
powder

SENNA FORLADER
TEA CUT

Senna Leaves T Cut brugt i vid udstrækning til fremstilling af urte-/slankende te. Denne Senna efterlader T cut for at have en bred efterspørgsel på det globale marked. Vores team har ekspertise i at dyrke og forarbejde disse blade i overensstemmelse med de krævede krav. Vi tilbyder dem til vores kunder til rimelige priser og i holdbar papirposeemballage. Jainika Export Import Pvt Ltd er en af de bedste kvalitetsproducenter, leverandører og eksportører af sennablade T Cut & Senna T Cut fra Indien. Vi leverer Senna T Cut af høj kvalitet med 100 % økologisk landbrug, hvilket gør os til en kendt eksportør og leverandør af Senna Leaves T skåret over hele verden.

SENNA FORLADER
EXTRACT

PREMIUM KVALITET

Senna Prime 02

Senna er et FDA-godkendt ikke-receptpligtigt afføringsmiddel. Det bruges til at behandle forstoppelse og også til at rense tarmen før diagnostiske tests såsom koloskopi. Senna bruges også til irritabel tyktarm (IBS), hæmorider og vægttab. Sennafrugt ser ud til at være blidere end sennablad. Sennebælge er dybest set en tørret næsten moden frugt af alexandrinske sennabælge (Cassia angustifolia) og Cassia angustifolia (indisk sennabælge), der tilhører familien Leguminosae. En senna bælg er en tørret frugt af en senna plante, som hovedsageligt høstes i det nordvestlige Indien. Senna bælg bruges som afføringsmiddel og afføringsmiddel. Senna bælg, et urteafføringsmiddel, bruges som behandling for forskellige sygdomme. Tørrede sennabælge kan brygges til en te og bruges som afføringsmiddel og afføringsmiddel.

We'd love to hear from you

Contact Us

JAINIKA EXPORT IMPORT PRIVATE LIMITED er en førende producent, eksportør, leverandør og forarbejdningsvirksomhed af Sennablade af høj kvalitet (Cassia Angustifolia), Senna Pods, Senna T Cut, Senna blade pulver, Senna Pods Pulver, Senna Stængel og Senna Extracts (Calcium Sennoside) fra Indien.

Send us a Message

2015-2021 © Copyright Jainika Export Import Private Limited. All Rights Reserved.